foto

Joachim Regelien

  • nar. 25.6.1941 (77 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Tatort - Borowski und die Sterne (TV film)
2006 Als der Fremde kam (TV film)
2005 Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
Siegfried
Tatort - Schattenhochzeit (TV film)
Tote leben länger (TV film)
2004 Die fremde Frau (TV film)
Fiesta der Leidenschaft (TV film)
Tatort - Schichtwechsel (TV film)
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Místo činu - Domobrana (TV film)
Tatort - Väter (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
1999 Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Tatort - Traumhaus (TV film)
1998 Feuerreiter
1997 Berlin Niagara
Dr. Mad - Halbtot in weiß (TV film)
Freier Fall (TV film)
Tatort - Ausgespielt (TV film)
1996 Angeschlagen (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Vražda v pitevně (TV film)
1995 Kinder des Satans (TV film)
Tatort - Tod eines Polizisten (TV film)
Wer Kollegen hat, braucht keine Feinde (TV film)
1994 Ein Letzter Wille (TV film)
1991 Sisi und der Kaiserkuß
1990 Das Serbische Mädchen
1987 Jakub za modrými dveřmi
Rätsel der Sandbank, Das (TV film)
1985 Ztracené vztahy
1979 Zwei Tore hat der Hof (TV film)
1977 Aufforderung zum Tanz (TV film)
Halbe-Halbe
Planübung (TV film)
1976 Vier gegen die Bank (TV film)
1973 Ein für allemal
Kain (TV film)
1972 Die Bilder laufen (TV film)
Die Vorstandssitzung oder wie man zwei Fliegen mit einer Klappe schlägt
Geradeaus bis zum Morgen
Ohne Nachsicht
1971 Die drei Gesichter der Tamara Bunke (TV film)
Jaider, der einsame Jäger

TV seriály

2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Traffik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Beate S. (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
Grands détectives, Les (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace