foto

Anna Tenta

  • nar. 3.3.1977 (42 let)
    Salcburk, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bloody Marie
2018 Der Unschuldige
2016 Fannyina cesta
Lola
2015 Zbrusu Nový zákon
2013 Vysněná země
2012 Špiónka (TV film)

TV seriály

2016 Our Girl (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2013 Bild mit Ton (TV seriál)
CopStories (TV seriál)
Janus (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
2006 Mozart 22 (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace