foto

Anna Tenta

  • nar. 3.3.1977 (43 let)
    Salcburk, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Freaks Out
Goud
Jagdzeit
Tatort - Die Nacht gehört dir (TV film)
2019 Bloody Marie
Der Wächter
2018 Der Unschuldige
2016 Fannyina cesta
Lola
2015 Zbrusu Nový zákon
2013 Vysněná země
2012 Špiónka (TV film)

TV seriály

2018 Schnell ermittelt (TV seriál)
Manfred Wohlkönig (S06E01)
2016 Our Girl (TV seriál) - herec, a.z.
Episode 3 (S02E03) - a.z.
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 CopStories (TV seriál)
Koide Oide (S02E02)
2013 Bild mit Ton (TV seriál)
Janus (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Soko Vídeň (TV seriál)
Der Heilige der Verdammten (S08E11)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
2006 Mozart 22 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky