foto

J.A.C. Redford

  • nar. 14.7.1953 (65 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Burn-E: Světlo galaxie
2006 Leroy & Stitch (TV film)
Noc s králem
2003 Král džungle 2
2000 Příběh malé Jacey (TV film)
1999 Bláznivá jízda
The Promise (TV film)
Žít (TV film)
1998 Grace a Glorie (TV film)
Rodina matky Flory (TV film)
Životní příležitost (TV film)
1997 Two Voices (TV film)
What the Deaf Man Heard (TV film)
1996 For the Future: The Irvine Fertility Scandal (TV film)
Šampióni 3
1995 Calvin na dvoře krále Artuše
Láska dokáže stavět mosty (TV film)
Sbohem, lásko
Těžké váhy
1994 A pak tam byl jeden (TV film)
Jiný život (TV film)
One More Mountain (TV film)
Šampióni 2
1993 Kiss of a Killer (TV film)
Ve vlastním zájmu (TV film)
1992 Newsies
1991 Druhá strana lásky (TV film)
Kovboj Conagher (TV film)
Stop at Nothing (TV film)
1990 Capital News (TV film)
Slib (TV film)
Web of Deceit (TV film)
1989 Až k bodu zlomu (TV film)
Dad's a Dog (TV film)
1988 Oliver & Přátelé
Save the Dog! (TV film)
1987 Independence (TV film)
Long Journey Home, The (TV film)
Stamp of a Killer (TV film)
1986 Alex: The Life of a Child (TV film)
Extrémy
Snadná kořist (TV film)
1985 Cry from the Mountain
Going for the Gold: The Bill Johnson Story (TV film)
The Key to Rebecca (TV film)
Výlet do městečka Bountiful
1984 Helen Keller: The Miracle Continues (TV film)
1983 Šťastný konec (TV film)
1982 Honeyboy (TV film)
Long Summer of George Adams, The (TV film)
1981 American Dream (TV film)
1979 Dooley Brothers, The (TV film)
1978 Stingray

TV seriály

1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Road Home, The (TV seriál)
1992 Delta (TV seriál)
Home Fires (TV seriál)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
1991 Astronomers, The (TV seriál)
Princesses (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Annie McGuire (TV seriál)
Coming of Age (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Hawaiian Heat (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Cutter to Houston (TV seriál)
Trauma Center (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
King's Crossing (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace