Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Keď som bol mladší, nevedel som sa tohto seriálu nabažiť. No teraz, keď sa na to pozriem s odstupom, aj tú jednu hviezdu tomu dávam z milosti (a za mladú Jessicu Biel). Iste, seriál sa snažil posunúť divákovi nejaké tie morálne hodnoty, no s tou presladenosťou a idylickosťou rodinky jedného amerického pastora to už prehnali. Krok za krokom aspoň pôsobil reálnejšie, toto už je pekne odtrhnuté od reality. ()

BLADER 

všechny recenze uživatele

Povedzte, verili ste niekedy, že sa americký sen môže stať skutočnosťou? Nie? Tak sa pozrite na tento seriál a potom budete vedieť, že zrejme tak ľahko to ani nepôjde, pretože ak by americký sen znamenal TOTO, tak by bol riadne odtrhnutý od reality. Prvé série sa, jednoducho povedané - dajú, s tými novšími je to už trochu horšie. Deti vyrástli, prišli nové postavy a všetko ma to nejako prestalo baviť. Prv som bol schopný pozerať sa na tento seriál trebárs aj každý deň, ale teraz by to nešlo. Niečo sa zmenilo, buď seriál, alebo ja. Ale asi oboje. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se změnil od doby, kdy tady sídlila první verze komentáře k Sedmému Nebi. Teď, když to jistá naše komerční televize začala vysílat od prvních dílů, to beru jako takovou rozjezdovku pro bránici před skutečnou klasou, Krok Za Krokem. Protože teď už se Sedmému Nebi můžu opravdu jenom smát. A že je opravdu čemu...to jak se v idylické křesťanské rodině bojuje ohněm a mečem proti hrozbám moderní společnosti jako je líbání, to opravdu stojí za to:) Ale abych to s tou hanou nepřehnal, některé díly mají opravdu smysl a nejsou jen snůškou blábolů o "skutečně důležitých hodnotách". Nebo ještě jinak - když si mám vybrat mezi Gilmore Girls a 7th Heaven, skoro pokaždé vyhraje rozvětvená (a stále se rozvětvující) rodinka reverenda Camdena. ()

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Kvalitou seriál nič moc. Dookola sa opakujúce dialógy, stále o tom istom, vždy správne rady reverenda Camdena a ponaučenie na konci dielu. To všetko ide pekne na nervy pretože je jasné, že normálna rodina by sa takto nesprávala. Aj napriek tomu musím priznať, že Siedme nebo pozerávam. Nie preto že by som to obdivoval, skôr sa zabávam na všetkých tých strojených dialógoch a vždy vyriešených problémoch. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jako start dětských teen hvězdiček - David Gallagher, Jess Biel, Ashlee Simpson, Leighton Meester, Haylie Duff.....dobré.. Ale jako nějáká dějová lahůdka je to docela prázdné. Velká reklama na náboženství a na to jak jsou věřící lidé šťastní a soudružní, jak si pomáhají navzájem, jak krásně pějí v chorálech a jaké dělají dobročinné akce... Nezlobte se na mě ale v tomhle jsou Američani uplně pošahaní..ať si každý věří čemu chce třeba i tomu že nastane konec světa v tomto roce ale proč proboha o tom točí seriály??Zajímalo by mě procentuelní rozdělení věřících v USA, protože pořád slyším ty jejich ovečkovská hesla typu IN GOD WE TRUST(viz. jednodolarovka)..všechno je to jenom blbá maska jedné velmoce, která by nejraději měla celou planetu pro sebe. ()

Galerie (334)

Zajímavosti (12)

  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)
  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)
  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama