foto

Arťom Fedotov

  • nar. 1983
    Norilsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ijerej-San. Ispoveď samuraja
Nasledniki
Poslednij rubež
2013 Legenda 17
2012 Pod pricelom ljubvi (TV film)
2011 Zolotaja rybka v gorodě N

TV seriály

2019 Aňutiny glazki (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Tretij dolžen ujti (TV seriál)
2017 Dvojnaja lož (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Dolgaja pamjať (S02E76)
Děněžnoje dělo (S02E75)
Zabroška (S02E72)
další epizody (99)
Lesnik (TV seriál)
Afganskij sled (S04E17)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Džinn (TV seriál)
Tot, kto rjadom (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Kommunalka (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Koma (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Intěresnoje kino (S02E01)
2011 Bez pravil (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Koněčnaja ostanovka (S02E09)
Čas Volkova (TV seriál)
Daniel (S04E24)
2008 Dve sestry (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky