foto

Nikolaj Serdcev

  • nar. 25.1.1970 (50 let)
    Leningrad, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kljatva
2018 So dna veršiny
2015 Doroga bez konca
2012 Duchless. Konec glamura
2009 Ostorožno, děti!

TV seriály

2019 Něvskij (TV seriál)
Petlja (S04E14)
2017 Svidětěli (TV seriál)
V jabločko (S02E80)
Česť (S02E79)
Podžog (S02E78)
další epizody (157)
2016 Mata Hari (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
Rajon tmy. Chroniki povsedněvnogo zla (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Bigl (TV seriál)
Lžedmitrij (E16)
Maša v zakoně (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Kto – kogo (E16)
Žertva psichologii (E15)
Rasplata (E12)
další epizody (9)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Revnosť (S02E22)
Gribnoje meňu (S02E05)
Smerť pod KAMAZom (S02E04)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Druzja-tovarišči (S03E21)
Pjatnickij (TV seriál)
Něizvestnyje (S01E08)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Gazovščik (S01E02)
SK (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Smertělnyj maršrut (S01E39)
Ňaňa (S01E38)
Něsostoyavšajasja rybalka (S01E37)
další epizody (34)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Slabyj pol (S07E18)
2010 Zoja (TV seriál)
2008 Pautina (TV seriál)
Koděx vorovskoj česti (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky