foto

Nikolaj Serdcev

  • nar. 25.1.1970 (49 let)
    Leningrad, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 So dna veršiny
2015 Doroga bez konca
2012 Duchless. Konec glamura
2009 Ostorožno, děti!

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Volčja jagoda (S02E30)
Jedinstvennyj (S02E29)
Dočeňka moja (S02E28)
další epizody (106)
2016 Mata Hari (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
Rajon tmy. Chroniki povsedněvnogo zla (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Bigl (TV seriál)
Lžedmitrij (E16)
Maša v zakoně (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Kto – kogo (E16)
Žertva psichologii (E15)
Rasplata (E12)
další epizody (9)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Revnosť (S02E22)
Gribnoje meňu (S02E05)
Smerť pod KAMAZom (S02E04)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Druzja-tovarišči (S03E21)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
SK (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Smertělnyj maršrut (S01E39)
Ňaňa (S01E38)
Něsostoyavšajasja rybalka (S01E37)
další epizody (34)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Slabyj pol (S07E18)
2010 Zoja (TV seriál)
2008 Pautina (TV seriál)
Koděx vorovskoj česti (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace