foto

Alina Stiegler

  • nar. 15.4.1993 (27 let)
    Eresing, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Spreewaldkrimi - Zeit der Wölfe (TV film)
2014 Přeludy
2011 Die Tote im Moorwald (TV film)
Kasimir und Karoline (TV film)
2010 Bavorské pralinky (TV film)
Tunnelblicke
2007 Nebezpečný pacient

TV seriály

2018 Berlínští psi (TV seriál)
2017 Technically Single (TV seriál)
2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Wer anderen eine Grube gräbt (S05E07)
2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Die Radieschen von unten (S04E05)
2014 Der Lehrer (TV seriál)
Kann ich hier mobben? (S02E06)
Otec Braun (TV seriál)
Poslední případ (E22)
2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Wer A sagt ... (S02E13)
2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Reif für die Anstalt (S02E07)
Finger im Brot (S02E03)
Konzert für eine Leiche (S01E15)
další epizody (5)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Brautjungfer über Bord (S01E06)
Kleine Fische, große Fische (S01E01)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky