foto

John Kershaw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Yellow Hair & the Pecos Kid
1983 The Lonely Lady

TV seriály

1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 The Squad (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Tycoon (TV seriál)
1977 Romance (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
1972 Rainbow (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Shadows of Fear (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

1972 Rainbow (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 The Agenda with Steve Paikin (TV pořad)
1961 Tempo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky