foto

Halsted Welles

  • nar. 29.12.1906
    Alma, Michigan, USA
  • zem. 24.1.1990 (83 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 3:10 Vlak do Yumy - původní scénář
1968 K čertu s hrdiny
1967 Nastal čas zabíjet
1959 Strom na věšení
1957 Cesta za záchranou
1949 The Lady Gambles

TV seriály

1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
The Mask (TV seriál)
1953 ABC Album (TV seriál)
The Motorola Television Hour (TV seriál)
1952 CBS Television Workshop (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace