foto

Bert Tougas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Tajemná chůva (TV film)
Utajený zločin (TV film)
2008 Mateřské pouto (TV film)
Případ Carrie Ryansová (TV film)
Tíživé svědomí (TV film)
2007 Christiina pomsta (TV film)
Démoni minulosti (TV film)
Odsouzena za vraždu (TV film)
Tajemství mé dcery (TV film)
2006 Dokonalé manželství (TV film)
Sokyně (TV film)
Vražda v mém domě (TV film)
Zvrácená láska (TV film)
2005 Nezvratný důkaz (TV film)
Vysněný muž (TV film)
Záhadný muž (TV film)
2004 Cizinec u dveří (TV film)
Dokonalý manžel (TV film)
Zachraňte Emily (TV film)
2002 Nepříjemná dohra
2001 Rukojmí (TV film)
2000 Detektiv Wilderová
1999 Secret Pact, The
Seznam svědků
1998 Podnájem
Voják cti
1996 Příběhy hrůzy (TV film)
Úniková klauzule (TV film)

TV seriály

2000 Live Through This (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace