foto

Friedrich Teitge

  • nar. 8.5.1899
    Postupim, Braniborsko, Německá říše
  • zem. 6.10.1976 (77 let)
    Postupim, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Viechereien (TV film)
1976 Utrpení mladého Werthera
1975 Blumen für den Mann im Mond
Lota ve Výmaru
1973 Die klugen Dinge (TV film)
1972 Er - Sie - Es (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
1971 Husaren in Berlin
1970 Erlesenes: Forelle Blau (TV film)
Fiete Stein (TV film)
Junge Frau von 1914 (TV film)
Rebell im Jägerrock (TV film)
1969 Der Rubin (TV film)
Die Rosenholzmöbel (TV film)
Kein schöner Amt in diesem Land (TV film)
1968 Mord am Montag
1964 Der Stammgast (TV film)
Fliegende Holländer, Der
Reizende Leute (TV film)
Za mnou, holoto!
1963 Blaulicht - Kümmelblättchen (TV film)
Die letzte Chance (TV film)
Marktplatz der Sensationen (TV film)
Nahý mezi vlky
Vanina Vanini (TV film)
1962 Anonymer Anruf (TV film)
Blaulicht - Das Gitter (TV film)
Die schwarze Galeere
Hulla di Bulla (TV film)
Praha nultá hodina
Spuk (TV film)
1961 Die letzte Nacht (TV film)
Hoffnung auf Kredit (TV film)
Weekend im Paradies (TV film)
1960 Blaulicht - Kippentütchen (TV film)
Lidé s křídly
Papas neue Freundin (TV film)
1959 Claudia
Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
Hochzeit in Bostelwetz (TV film)
Křesadlo
Zboží pro Katalánii
1958 Helenchen ist glücklich (TV film)
Meine Frau macht Musik
Messeabenteuer 1999 (TV film)
Nur eine Frau
1957 Alter Kahn und junge Liebe
Das Singende, klingende Bäumchen
Die letzte Nacht (TV film)
Vinen či nevinen
Zwei Mütter
1956 Thomas Müntzer
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy
Lysistrata (TV film)
Slečna ze Scuderi
Stacheltier - Folge 41: Das Haushaltswunder
Star mit fremden Federn
Verschenkte Leutnant, Der (TV film)
Vůl z Kulmu
1954 Bez přístřeší
Ernst Thälmann - Syn své třídy
Kaba-rette sich, wer muss! (TV film)
1953 Nepřemožitelní
1952 Kariéra v Paříži
Odsouzená vesnice
1951 Moře volají
Poslední mzda
1950 Rodina Benthinů
1949 Modré meče
1948 Die seltsamen Abenteuer des Herrn Fridolin B.
1947 Wozzeck
1936 Schlußakkord

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1967 Hannes Scharf (TV seriál)
Harras, der Polizeihund (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1958 Haare hoch! (TV seriál)

Divadelní záznam

1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
1957 Der Sheriff (divadelní záznam)
1955 Die Kassette (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky