foto

Elizabeth Kemp

  • nar. 5.11.1951
    Key West, Florida, USA
  • zem. 2.9.2017 (65 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vítejte v New Yorku
1995 Animal Room
1992 Mamma ci penso io
Venice
1991 Vražedná vize (TV film)
1990 Challenger (TV film)
O jídle
Rodina špionů (TV film)
1988 Nenechavé prsty
Police Story: Burnout (TV film)
1982 Clairvoyant, The
1980 On ví, že jsi sama

TV seriály

2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Blaze (S14E05)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
School Daze (S11E22)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace