foto

Paul Frielinghaus

  • nar. 14.12.1954 (64 let)
    Darmstadt, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nebelwand - Der Usedom-Krimi (TV film)
2016 Nur nicht aufregen! (TV film)
2002 Väter
2000 Männer sind was Wunderbares - Das Kind ist weg (TV film)
Zoom - It's Always About Getting Closer
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)
Osudný internet (TV film)
1995 Richter und das Mädchen, Der
1994 Großmutters Courage (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
1990 Docteur M.

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2010 Claus Theo Gärtner im Einsatz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace