foto

Bonnie McKee

  • nar. 20.1.1984 (35 let)
    Vacaville, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Melodie mého srdce
2004 Rande s celebritou

TV seriály

2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Pomoc (S05E12)
2002 American Dreams (TV seriál)

Dokumentární

2012 Katy Perry: Skutečná tvář

Host

TV pořady

2015 2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
2014 Grammy Awards 2014 (TV pořad)
2013 2013 American Music Awards (TV pořad)
In Bed with Joan (TV pořad)
2011 Platinum Hit (TV pořad)
2010 MTV Video Music Awards 2010 (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2019 Avril Lavigne feat. Nicki Minaj - Dumb Blonde (Lyric Video) (hudební videoklip)
2016 Jason Derulo - Kiss The Sky (hudební videoklip)
2013 Britney Spears: Ooh La La (hudební videoklip)
2012 Leona Lewis - Lovebird (hudební videoklip)
2010 Katy Perry feat. Snoop Dogg - California Gurls (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace