foto

Alexandr Ťutrjumov

  • nar. 22.4.1959 (60 let)
    Podporozhye, Leningradská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ničej
2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
2015 Expirijens
2014 Besslavnyje pridurki
Gena Beton
2013 7 glavnych želanij
2010 Demon i Ada
2008 Krasota trebujet... (TV film)
2007 Ironie osudu II
2006 Mečenosec
Persten naslednika dinastii
Professor v zakoně (TV film)
2004 Slušatěl
2003 Dněvnik kamikadze
Ně dělajtě biskvity v plochom nastrojenii
Svéráz národní politiky
2002 Kopejka
V dviženii
2001 Mechaničeskaja sjuita
2000 Sočinuški
1999 Choču v ťjurmu
Ženskaja sobstvěnnosť
1998 Cvěty kalenduly
Hraniční přechod
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)

TV seriály

2018 Konnaja policija (TV seriál)
2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Virtualnyje děňgi (E07)
Zolotaja moloděž (E06)
Zamok s sekretom (E05)
další epizody (5)
2015 Semejnyj albom (TV seriál)
2014 Plata po sčetčiku (TV seriál)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zasada (S12E34)
Zakonnik (S12E29)
Nachodka (S12E23)
další epizody (6)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Semejnyje cennosti (S09E11)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zamok s sekretom (S11E05)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Potrošitěli (S10E17)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2003 Mangust (TV seriál)
Vostok — dělo tonkoje (S01E08)
Ubojnaja sila 5 (TV seriál)
Ženskij roman (TV seriál)
2002 Ubojnaja sila 4 (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
Ubojnaja sila 2 (TV seriál)
Ubojnaja sila 3 (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Celuju, Larin (S01E04)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Iskušenije

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace