foto

Margarita Šubina

  • nar. 4.4.1966 (52 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Grafomanija
2016 Protiv vsech pravil
2015 Dabl Trabl
2014 Leviatan
2013 Prošlym letom v Čulimske
2012 So mnoju vot čto proischodit
2010 Jolki
2007 Kuka
Repetitor
2003 Drugaja ženščina, drugoj mužčina...
2002 Atlantida
1992 Na těbja upovaju
1991 Otěl 'Edem'

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2017 Kapitanša (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Ljuba. Ljubov (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Něotložka (TV seriál)
2001 Marš Tureckogo 2: Cena žizni - smerť (TV seriál)
Rostov-papa (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace