foto

Konstantin Treťjakov

  • nar. 3.12.1980 (38 let)
    Nova LaLa, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Serděčnaja nědostatočnosť (TV film)
2014 Zolotaja něvesta
2013 Ljubov na četyrjoch kolesach (TV film)
Rajskij ugolok
2012 Udača naprokat (TV film)
2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2009 Kapkan dlja killera

TV seriály

2019 Galka i Gamajun (TV seriál)
2017 Parfjumerša 2 (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Zolotoj ključik (S01E63)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Večer pod koňjačok (S08E12)
Pautina (TV seriál)
Počerk ubijcy (S08E06)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
Braťja po obmenu (TV seriál)
Družba narodov (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Bez kupjur (S06E10)
2012 Bigl (TV seriál)
Raskolnikov (E09)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Zagadka dlja Věry (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Skorosť (S01E15)
Ranětki (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace