foto

Konstantin Treťjakov

  • nar. 3.12.1980 (39 let)
    Nova LaLa, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Serděčnaja nědostatočnosť (TV film)
2014 Zolotaja něvesta
2013 Ljubov na četyrjoch kolesach (TV film)
Rajskij ugolok
2012 Udača naprokat (TV film)
2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2009 Kapkan dlja killera

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
2019 Galka i Gamajun (TV seriál)
Kak vyjti zamuž. Instrukcija (TV seriál)
Legenda Ferrari (TV seriál)
2018 Kop (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Parfjumerša 2 (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Zolotoj ključik (S01E63)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Večer pod koňjačok (S08E12)
Pautina (TV seriál)
Počerk ubijcy (S08E06)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
Braťja po obmenu (TV seriál)
Družba narodov (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Bez kupjur (S06E10)
2012 Bigl (TV seriál)
Raskolnikov (E09)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Něravnyj brak (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Zagadka dlja Věry (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Skorosť (S01E15)
Ranětki (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Zaščita (S01E03)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky