foto

Jelena Jakovleva

  • nar. 5.3.1961 (59 let)
    Novograd-Volynsky, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Poslednij bogatyr: Koreň zla
2019 Sjem užinov
Vratať galaktiki
2018 Jolki Poslednije
2017 Dominika
Jolki novyje
Poslední bohatýr
2016 Nouzový let
2015 Samyj lučšij děň
Strana čuděs
2014 Dněvnik mamy pěrvoklassnika
2013 Vals-Boston (TV film)
2012 Obmeňajtěs kolcami (TV film)
2010 Mamočki (TV film)
Rita (TV film)
V stile jazz
2009 Privet, kinder!
2008 Ada a její rodina
Karasi (TV film)
2007 Ja ostajus
2006 Nikto ně znajet pro sex
Únik z kruhu
1998 Retro vtrojom
1995 Kakaja čudnaja igra
1993 Eta ženščina v okně...
1992 A znovu a znovu!
Odna na million
Vospitanije žestokosti u ženščin i sobak (TV film)
Čjornyj kvadrat
1991 Mat Iisusa
1990 Pod severnym sijanijem
Černov
Русская рулетка
1989 Interděvočka
Lestnitsa
Serdce ně kameň (TV film)
Šag
1988 Věrni zůstaneme
1987 Время летать
1986 Plumbum - nebezpečná hra
1983 Dvoje pod odnim zontom

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
Černobyl (TV seriál)
2017 Sklifosovskij 6 (TV seriál)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Něpridumannoje ubijstvo (S02E64)
Echo prošlogo (S02E63)
Samoje dorogoje (S02E62)
další epizody (24)
2015 Ljubopytnaja Varvara 3 (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Prizraki prošlogo. 2 časť (E26)
Prizraki prošlogo. 1 časť (E25)
Těatralnyj roman (E18)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Sviridovy (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
Epizod 1.12 (E12)
Epizod 1.11 (E11)
Epizod 1.10 (E10)
další epizody (12)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Orudije suďby (E10)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Pružina dlja myšelovki (S06E06)
Čjornyj spisok (S06E05)
Zamena objekta (S06E04)
další epizody (6)
2009 Kaťa (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Zakon trech otricanij (S05E06)
Soavtory (S05E05)
Posmertnyj obraz (S05E04)
další epizody (6)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Eto šou-bizněs (S02E09)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
Těň prošlogo (S04E02)
Ličnoje dělo (S04E01)
2004 Kadeti (TV seriál)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
Stilist (S03E03)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)
další epizody (4)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
Mužskije igry (S02E03)
Ja umer včera (S02E02)
další epizody (4)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Ně mešajtě palaču (S01E08)
Čužaja maska (S01E07)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)
další epizody (7)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E01)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky