foto

Jelena Jakovleva

  • nar. 5.3.1961 (58 let)
    Novograd-Volynsky, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sjem užinov
Vratať galaktiki
2018 Jolki Poslednije
2017 Dominika
Jolki novyje
Poslední bohatýr
2016 Nouzový let
2015 Samyj lučšij děň
Strana čuděs
2014 Dněvnik mamy pěrvoklassnika
2013 Vals-Boston (TV film)
2012 Obmeňajtěs kolcami (TV film)
2011 Kamenskaja 6: Gorodskoj tarif (TV film)
Kamenskaja 6: Prostaja kombinatsija (TV film)
Kamenskaja 6: Pružina dlja myšelovki (TV film)
Kamenskaja 6: Vspomniť - nelzja (TV film)
Kamenskaja 6: Zaměna objekta (TV film)
Kamenskaja 6: Černyj spisok (TV film)
2010 Mamočki (TV film)
Rita (TV film)
V stile jazz
2009 Kamenskaja 5: Imja potěrpěvšego - Nikto (TV film)
Kamenskaja 5: Posmertnyj obraz (TV film)
Kamenskaja 5: Rekviem (TV film)
Kamenskaja 5: Soavtory (TV film)
Kamenskaja 5: Vojuščije psy odinočestva (TV film)
Kamenskaja 5: Zakon trech otricanij (TV film)
Privet, kinder!
2008 Karasi (TV film)
Semejka Ady
2007 Ja ostajus
2006 Nikto ně znajet pro sex
Únik z kruhu
2005 Kamenskaja 4: Dvojnik (TV film)
Kamenskaja 4: Ličnoje dělo (TV film)
Kamenskaja 4: Těň prošlogo (TV film)
2003 Kamenskaja 3: Illjuzija grecha (TV film)
Kamenskaja 3: Sedmaja žertva (TV film)
2002 Kamenskaja 2: Ja umer včera (TV film)
Kamenskaja 2: Mužskije igry (TV film)
Kamenskaja 2: Ukraděnnyj son (TV film)
Kamenskaja 2: Za vsjo nado platit' (TV film)
2000 Kamenskaja 1: Igra na čužom pole (TV film)
Kamenskaja 1: Ně mješajtě palaču (TV film)
Kamenskaja 1: Smerť i němnogo ljubvi (TV film)
Kamenskaja 1: Smerť radi smerti (TV film)
Kamenskaja 1: Ubijca poněvole (TV film)
Kamenskaja 1: Čužaja maska (TV film)
Kamenskaja 1: Šestěrki umirajut pěrvymi (TV film)
1999 Kamenskaja 1: Stěčenije obstojatělstv (TV film)
1998 Retro vtrojom
1995 Kakaja čudnaja igra
1993 Eta ženščina v okně...
1992 A znovu a znovu!
Odna na million
Vospitanije žestokosti u ženščin i sobak (TV film)
Čjornyj kvadrat
1990 Pod severnym sijanijem
Russkaja ruletka
Černov
1989 Interděvočka
Lestnitsa
Serdce ně kameň (TV film)
Šag
1988 Věrni zůstaneme
1987 Vremja letať
1986 Plumbum - nebezpečná hra
1983 Dvoje pod odnim zontom

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
Černobyl (TV seriál)
2017 Sklifosovskij 6 (TV seriál)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Ljubopytnaja Varvara 3 (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Prizraki prošlogo. 2 časť (E26)
Prizraki prošlogo. 1 časť (E25)
Těatralnyj roman (E18)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Sviridovy (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
Epizod 1.12 (E12)
Epizod 1.11 (E11)
Epizod 1.10 (E10)
další epizody (12)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Orudije suďby (E10)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)
2008 Kamenskaja 5 (TV seriál)
2005 Kamenskaja 4 (TV seriál)
2004 Kadeti (TV seriál)
2003 Kamenskaja 3 (TV seriál)
2002 Kamenskaja 2 (TV seriál)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace