foto

Andy Kellegher

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maze
2015 Pursuit
2014 A Nightingale Falling
The Hit Producer
2010 Parkování

TV seriály

2017 Line of Duty (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2015 Red Rock (TV seriál)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Dva meče (S04E01)
2013 Quirke (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Královské výkupné (S01E07)
2012 Ripper Street (TV seriál)
In My Protection (S01E02)
Hra o trůny (TV seriál)
Zahrada kostí (S02E04)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
2010 Tudorovci (TV seriál)
As It Should Be (S04E08)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Single-Handed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace