foto

Ji-hye Han

  • nar. 29.6.1984 (36 let)
    Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kureumeul beoseo nan dalcheoreom
2008 Heoming
2007 Geunyeoreul wihayeo (TV film)
2006 Gongjuneun mannanda (TV film)
2005 B-hyeong namjachingu
2003 Singgeuljeu
2002 Miwodo dashi hanbeon

TV seriály

2019 Hwanggeumjeongwon (TV seriál)
2018 Kati sallaeyo (TV seriál)
2014 Jeonseolui manyeo (TV seriál)
Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
2013 Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
2012 Meiqwin (TV seriál)
2011 Jjakpae (TV seriál)
Widaehan seonmul (TV seriál)
2010 Pianiseuteu (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2007 Miwoona gowoona (TV seriál)
2006 Kureumkyedan (TV seriál)
2005 Bimil namnyeo (TV seriál)
2004 Nangrang 18 seh (TV seriál)
섬마을 선생님 (TV seriál)
2003 Nae insaengui kongkkakji (TV seriál)
Yeoleum hyangki (TV seriál)
2001 여자는 왜 (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2004 리얼 로망스 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky