foto

Eeva Fleig

  • nar. 5.11.1964 (55 let)
    Curych, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Ella Schön - Die nackte Wahrheit (TV film)
Ella Schön - Sturmgeschwister (TV film)
2018 Nord bei Nordwest - Waidmannsheil (TV film)
2017 Leanderova poslední cesta
2016 Der Athen Krimi - Trojanische Pferde (TV film)
Mein Sohn, der Klugscheißer (TV film)
2014 Die Toten von Hameln (TV film)
Ohne Dich (TV film)
Veterinář vyšetřuje: Kapitán Hook (TV film)
2012 Alleingang (TV film)
Blutadler (TV film)
Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
2011 Hlasy z minulosti (TV film)
Tatort - Zwischen den Ohren (TV film)
Westwind
2010 Der Mann, der über Autos sprang
2007 Nichts ist vergessen (TV film)
2006 Nic než přízraky
Paulino tajemství
2005 Lago mio (TV film)
Tod einer Ärztin (TV film)
2003 Little Girl Blue
Meier Marilyn (TV film)
Wir
2002 Schmetterling
Weihnachten (TV film)
2000 Salamander
1999 Hotel Belgrad
Kleingeld
1998 Mäuse im Lüftungsschacht
Strand (studentský film)

TV seriály

2019 Wolfsland (TV seriál)
Das heilige Grab (E05)
2018 Falk (TV seriál)
2017 Blaumacher (TV seriál)
Papageno (E05)
Öl ins Feuer (E04)
Der Mann im Haus (E03)
další epizody (5)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Freedom2speak v2.0

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky