foto

Eeva Fleig

  • nar. 5.11.1964 (56 let)
    Curych, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Ella Schön - Die nackte Wahrheit (TV film)
Ella Schön - Sturmgeschwister (TV film)
Man from Beirut
2017 Leanderova poslední cesta
2016 Der Athen Krimi - Trojanische Pferde (TV film)
Mein Sohn, der Klugscheißer (TV film)
2014 Die Toten von Hameln (TV film)
Ohne Dich (TV film)
2012 Alleingang (TV film)
Blutadler (TV film)
Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
2011 Hlasy z minulosti (TV film)
Tatort - Zwischen den Ohren (TV film)
Westwind
2010 Der Mann, der über Autos sprang
2007 Nichts ist vergessen (TV film)
2006 Nic než přízraky
Paulino tajemství
2005 Lago mio (TV film)
Tod einer Ärztin (TV film)
2004 Busenfreundinnen
2003 Little Girl Blue
Meier Marilyn (TV film)
Wir
2002 Schmetterling
Weihnachten (TV film)
2000 Salamander
1999 Hotel Belgrad
Kleingeld
1998 Mäuse im Lüftungsschacht
Strand (studentský film)

TV seriály

2019 Wolfsland (TV seriál)
Das heilige Grab (E05)
2018 Falk (TV seriál)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Waidmannsheil (E06)
2017 Blaumacher (TV seriál)
Papageno (E05)
Öl ins Feuer (E04)
Der Mann im Haus (E03)
další epizody (5)
2015 Rentnercops (TV seriál)
Das Würfelspiel (S01E04)
Solang man Träume noch leben kann (S01E02)
Verdamp lang her (S01E01)
2014 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Kapitán Hook (E01)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Flaschenpost (S07E06)
Auf und davon (S07E05)
Ein Wolf kommt selten allein (S07E04)
další epizody (4)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Freedom2speak v2.0
2001 Branson

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky