foto

Vanessa Radman

  • nar. 1974
    Krizevci, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kleine Morde
2011 Die Braut im Schnee (TV film)
2010 Der letzte Bulle: Ein Stern über Essen (TV film)
Max Schmeling
2009 Die Liebe der Kinder
2007 Absolution (studentský film)
Gegenüber

TV seriály

2013 Zora dubrovacka (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Shopping (S13E02)
2011 Pod sretnom zvijezdom (TV seriál)
2007 Ponos Ratkajevih (TV seriál)
2006 Obični ljudi (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S05E06)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Láska až za hrob (S05E08)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky