foto

Henning Baum

  • nar. 20.9.1972 (47 let)
    Essen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der letzte Bulle
Latte Igel und der magische Wasserstein
Mein Schwiegervater, der Camper (TV film)
2018 Der Staatsfeind (TV film)
Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema
2017 Burg Schreckenstein II - Küssen (nicht) verboten
Der 7. Tag (TV film)
2016 Hrad Strašidlák
Neu in unserer Familie - Ein Baby für alle (TV film)
Neu in unserer Familie - Zwei Eltern zu viel
Reborn Lost
2015 Die Himmelsleiter (TV film)
Im Zweifel (TV film)
2014 Die Spiegel-Affäre (TV film)
Železná pěst (TV film)
2012 Se mnou nepočítej, miláčku! (TV film)
2011 Barbara Wood: Srdce pro Indii (TV film)
Niemand ist eine Insel (TV film)
2010 Letní láska (TV film)
Láska hory přenáší (TV film)
Super plán (TV film)
Utajená láska (TV film)
2008 Finnischer Tango
Láska s nápovědou (TV film)
Mord in aller Unschuld (TV film)
Mořský vlk (TV film)
Přede mnou neutečeš (TV film)
Treuepunkte (TV film)
Ztraceni v hlubinách (TV film)
2007 Baculka (TV film)
Die Jäger des Ostsee-Schatzes (TV film)
Die Masche mit der Liebe (TV film)
Fürchte dich nicht (TV film)
Lachtan pro štěstí (TV film)
2006 Bez důkazu: Pomsta
Bez důkazu: Pět kamarádů
Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
Deutschmänner (TV film)
Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Good Kill
Léto s lachtanem (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - 50 Stunden Eiszeit (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombenstimmung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombige Aussichten (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Der Kronzeuge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Familienbande (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Leiche auf Abwegen (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Wunderkinder (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 21 Liebesbriefe (TV film)
Loď snů - Samoa (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Amtsmissbrauch (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bussi für den Mörder (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Eishockey (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Mitten ins Herz (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
Na dně propasti (TV film)
Navždy ztracena (TV film)
Nejlepší z gladiátorů (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
2002 Drei Stern Rot
Důkaz uvnitř (TV film)
Sag einfach ja! (TV film)
Ve jménu lásky a povinnosti (TV film)
Wen küsst die Braut? (TV film)
2001 Holky to chtěj taky
Polizeiruf 110 - Fliegender Holländer (TV film)
Pravidla úspěchu
2000 Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
1999 Der Unbestechliche (TV film)
Hlasy z temnot (TV film)
Speciální jednotka (TV film)
Tatort - Drei Affen (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf Messers Schneide (TV film)
1998 Zwei beiden vom Fach, Die (TV film)

TV seriály

2014 Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Do ráje (S05E06)
další epizody (8)
2013 The Last Cop: How It All Began (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Romeo a Julie (S04E12)
Uschi je v maléru (S04E11)
další epizody (13)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E13)
Školní fámy (S03E12)
Smrt na jatkách (S03E11)
další epizody (13)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
Lásce není přáno (S02E12)
Školka hrůzy (S02E11)
další epizody (13)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Vybraná kuchyně (S01E13)
Vražda v kurzu mazlení (S01E12)
Třídní sraz (S01E11)
další epizody (13)
2008 Das Duo (TV seriál)
Verkauft und verraten (E15)
Bella Block (TV seriál)
Falsche Liebe (E25)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Näher als du denkst (E02)
Den du nicht siehst (E01)
Tlusťoch (TV seriál)
Spřízněni volbou (S02E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bodyguard (S07E04)
2006 Otec Braun (TV seriál)
Tři rakve a jedno dítě (E08)
Kobra 11 (TV seriál)
Drsná podmínka (S10E14)
2004 Das Duo (TV seriál)
Falsche Träume (E07)
V podezření (TV seriál)
Touha po penězích (E03)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Mörderisches Spiel (S04E02)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
Schulmädchen (S01E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Sport ist Mord (S02E10)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Láska až za hrob (S05E08)
1997 Schimanski (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Horst Lichter sucht das Glück - Mit dem Motorrad durch Kroatien (TV film)
2017 Unser Land in den 70ern (TV seriál)
Als wir nach den Sternen griffen – 1972 (E03)

Host

TV pořady

2016 Die Superpauker (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2004 Willkommen bei Carmen Nebel (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)