foto

Hans-Peter Deppe

  • nar. 12.11.1949 (71 let)
    Baden-Baden, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Vampírky
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
2006 Lieben
2005 Vražedná zvědavost (TV film)
2004 In die Hand geschrieben (studentský film)
2003 Pohádka mého života (TV film)
Sitte - Gier, Die (TV film)
2000 Rote Glut (TV film)
1999 Mueller X

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Herr der Lüfte (S16E07)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Vybraná kuchyně (S01E13)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Letzter Ausweg Mord (E09)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky