foto

Valérie Labro

  • nar. 1966

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zákeřná pomluva (TV film)
2007 Un château en Espagne
Valentina a spol. (TV film)
2001 Amélie z Montmartru
1999 Pusa
1998 Chômeurs mais on s'soigne
Madeline
Une semaine au salon (TV film)
Ça reste entre nous
1997 Surdoué, Le (TV film)
1996 Berjac: Coup de théâtre (TV film)
Jaguár
Pêcheur d'Islande (TV film)
1993 Embrasse-moi vite! (TV film)
1992 Krásný příběh
1991 Neige et le feu, La

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1997 Jedna a jedna je šest (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
1991 Les Hordes (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky