foto

Denis Chérer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Grand restaurant II, Le (TV film)
Trois filles en cavale (TV film)
2005 Svatební den
2000 Le chemin du retour
1999 Gens qui s'aiment, Les
La Maladie de Sachs
1997 La Divine Poursuite
1992 L.627
1983 Liberty belle
Trois morts à zéro (TV film)
1982 Lorelei (TV film)

TV seriály

2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Crève-coeur (S05E08)
2009 Julie Lescautová (TV seriál)
Slepá vášeň (S18E04)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1995 Muž v domácnosti (TV seriál)
Nové dívky od vedle (TV seriál)
Quatre pour un loyer (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Le Pote (E170)
1988 Loufiat, Le (TV seriál)
Voisin, voisine (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace