foto

Karen Valentine

  • nar. 25.5.1947 (72 let)
    Sebastopol, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Svatební mrákoty (TV film)
1995 Vnitřní síla
1991 Emancipation of Lizzie Stern, The (TV film)
1988 Perfect People (TV film)
1986 Právo volby (TV film)
1984 Children in the Crossfire (TV film)
Na dlažbě (TV film)
1983 Adams House (TV film)
Illusions (TV film)
Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
1982 Money on the Side (TV film)
Muggable Mary, Street Cop (TV film)
Velká zkouška (TV film)
1981 Girl's Life, A (TV film)
1979 Poprask v Severní ulici
1978 Go West, Young Girl (TV film)
Hot Lead and Cold Feet
Return to Fantasy Island (TV film)
1977 Murder at the World Series (TV film)
1976 Forever Young, Forever Free
Having Babies (TV film)
Love Boat, The (TV film)
1974 The Girl Who Came Gift-Wrapped (TV film)
1973 Coffee, Tea or Me? (TV film)
1972 Dcery Joshuy Caba (TV film)
1969 Gidget Grows Up (TV film)

TV seriály

1985 Our Time (TV seriál)
1975 Karen (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1971 The 23rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace