foto

Boris Estrin

  • nar. 22.10.1969 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Upravdomša (TV film)
2015 Otěl
Vojna polov
2014 Vypusknoj
2013 Bystreje, čem kroliki
Ubijstvo na 100 millionov
2012 Atomový Ivan
Udača naprokat (TV film)
2011 Gromozeka
Rejder
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2008 Očeň russkij detektiv
2007 Kanikuly ljubvi (TV film)
2006 Geroj našego vremeni
Znaki ljubvi
2002 Žizň zabavami polna
2000 Zatvornik
1998 The Stringer

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Ženich dlja duročki (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Suďba naprokat (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Něulovimyj. Časť 2 (S01E06)
Něulovimyj. Časť 1 (S01E05)
Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Mama-detektiv (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Prizrak (S01E06)
Navigator (TV seriál)
Pokušenije (E13)
Drama na ochotě (E12)
Vyjti iz čulana (E11)
další epizody (4)
Svetofor (TV seriál)
Uslovija kontrakta (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Migalka (S08E20)
2010 Igruški (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Byl li malčik (E35)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Ženščina za rulem (E35)
Soldaty 13 (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Soldaty 9 (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Glavbuch i polcarstva v pridaču (S03E01)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
Zona (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla 1 (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace