foto

Vladimir Skvorcov

  • nar. 17.4.1970 (49 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Moskovskije sumerki (TV film)
2009 Kakraki
2008 Kalejdoskop
Tichaja semejnaja žizň (TV film)
2006 Palač (TV film)
1996 Novogodňaja istorija
Vozvraščenije Broněnosca

TV seriály

2018 Čužaja krov (TV seriál)
2016 Šaman (TV seriál)
Šaman, šaman (S03E16)
Vygodnoje predloženije (S03E15)
Tretij lišnij (S03E14)
další epizody (16)
2015 Džuna (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Pod kablukom (TV seriál)
2013 Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Proščaj, oružije (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
další epizody (16)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Šaman (TV seriál)
Revanš (S01E08)
Samoubijca (S01E07)
Černyj Feniks (S01E06)
další epizody (8)
2010 Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S04E02)
2009 Barvicha (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Koroleva krasoty (E07)
2007 Marš Tureckogo (TV seriál)
Dělo Tureckogo (S04E01)
2005 Polnolunije (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky