foto

Kirill Käro

  • nar. 24.2.1975 (44 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Epidemija. Vongozero
2018 Rubež
2017 Rohelised kassid
2016 Nič svjatoho Valentyna
2015 Pobeg iz Moskvabada
Rodina
Šermíř
2014 Doktor
Věs etot Džem
Zvězda
2012 Lekcii dlja domochozjajek (TV film)
Tajna Jegora, ili Něobyknovennyje priključenija obyknovennym letom (TV film)
2011 Bespridannica (TV film)
Eine Spätsommernacht
Rotilõks
2010 My iz buduščego 2
Punane elavhõbe
The Afghan Caravan
2009 Bláznivá pomoc
Golubka
2007 1814
Valerij Charlamov. Dopolnitělnoje vremja (TV film)
2005 Ukse taga
2002 Pääsemine

TV seriály

2018 Lepší než my (TV seriál)
2017 Koroleva "Margo" (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Konečné řešení (S03E08)
Pianista (S03E07)
Druhý otec (S03E06)
další epizody (8)
2016 Konsultant (TV seriál)
Na perekrjostke radosti i gorja (TV seriál)
Nauči meňa žiť (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Izmeny (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Obvinění (S02E08)
Napodobitel (S02E07)
Elitní zabijáci (S02E06)
další epizody (8)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
2014 Mužskije kanikuly (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
2013 Tancy marionětok (TV seriál)
Vsjo budět chorošo (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Vražedná hra (S01E08)
Válka zločinců (S01E07)
Únos (S01E06)
další epizody (8)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Bez sroka davnosti (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Tri dňa lejtenanta Kravcova (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
Vremja dlja dvojich (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Doverije (S04E14)
2009 Margoša (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Staryje doski (S01E03)
Čas Volkova (TV seriál)
Syščik (S03E07)
2008 Gluchar (TV seriál)
Paděnije (S01E25)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Odin procent somnenija (S02E03)
Syščiki (TV seriál)
Fors-mažor (S05E09)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Svidětěl dolžen umereť (S02E01)
2003 Idiot (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Dokumentární

2005 Děvočki