foto

Nea Dune

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 State of Desolation
2018 Boj o dítě (TV film)
Záhada Silver Lake
Žena na hraně (TV film)
2017 Bright
Falešný příběh
Sandy Wexler
2016 Aliance
Female Fight Club
Pandemie
Téměř dokonalé Vánoce
2015 Méďa 2
Of Fortune and Gold

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Clean Burn (E04)
Poison Prize (E03)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Into the Wild (S03E14)
2013 The Originals (TV seriál)
2011 Loza (TV seriál)
2008 Krv nije voda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky