foto

Andrej Stojanov

  • nar. 9.5.1974 (46 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Parižskaja tajna (TV film)
2019 Kadiš
Kritičeskij vozrast (TV film)
2018 Expert (TV film)
Všechno, nebo nic
2017 Blizkije
Samoljoty tak nizko ně letajut
Zatměnije
2016 Protiv vsech pravil
2015 Ně para
2013 Skolženije
Vaňka (TV film)
2012 Pod pricelom ljubvi (TV film)
2009 Zakon obratnogo volšebstva (TV film)

TV seriály

2019 Dyldy (TV seriál)
2018 Batalon (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
2016 Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Sredstvo ot razluki (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Maněkenščica (S03E20)
2014 Mama v zakoně (TV seriál)
Rozygryš (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Mstitěli (S04E14)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Svidětěl (S01E10)
OSA (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Grabitěli (S06E24)
2012 Maša v zakoně (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Ťoščina mogila (E06)
Lesnik (TV seriál)
Bonni i Klajd (S02E08)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Sibirskij suvenir (S04E12)
Ment v zakoně (TV seriál)
Avtomatčiki (S05E03)
2011 Braťja (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Kollekcioněr (S05E03)
Čas Volkova (TV seriál)
Ljubovnik svetskoj lvicy (S05E30)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Triller (E51)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Probužděnije (S02E10)
Čas Volkova (TV seriál)
Led (S03E35)
Dvojniki (S03E12)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Želtoje dělo (S02E15)
Špionskije igry (TV seriál)
Něoficialnaja versija (E08)
2007 Advokat (TV seriál)
Ložnyj vyzov (S04E09)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky