foto

Markus Brunnemann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
Sestřička z hor: Návrat do života (TV film)
2016 Sestřička z hor: Na rozcestí (TV film)
2014 Alle unter eine Tanne (TV film)
Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
2013 Stopy zločinu (TV film)
Táta na zkoušku (TV film)
2012 Tierisch verknallt (TV film)
Z lásky k tobě (TV film)
2011 Am Kreuzweg (TV film)
Láska z hor (TV film)
2010 Teufelskicker
2009 Am Kap der Liebe - Unter der Sonne Uruguays (TV film)
Kill Your Darling (TV film)
Romy (TV film)
2008 Atentát na papeže (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Der kleine Bruder (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2006 Koruna pro Isabellu (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2004 Vítr v palmách (TV film)
2003 Kámoši, holky a prachy (TV film)
Na dně propasti (TV film)
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)
2001 Der Club der grünen Witwen (TV film)
Lenya - Die größte Kriegerin aller Zeiten (TV film)
2000 Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
1998 T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1995 Krvavá stopa (TV film)

TV seriály

2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Im Bunker (S03E12)
2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Gastfeindschaft (S03E11)
Shenjas Rückkehr (S03E06)
Bon(n) appétit (S03E05)
další epizody (7)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Diamantenfieber (S02E13)
Feindkontakt (S02E12)
Sommermärchen (S02E11)
další epizody (12)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Zersetzt (S01E10)
Totenkopf (S01E09)
Tod eines Untoten (S01E08)
další epizody (9)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Eine wie Keine (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
2004 Meine schönsten Jahre (TV seriál)
Sabine! (TV seriál)
Wilde Jungs (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky