foto

Markus Brunnemann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
Sestřička z hor: Návrat do života (TV film)
2016 Sestřička z hor: Na rozcestí (TV film)
2014 Alle unter eine Tanne (TV film)
Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
2013 Stopy zločinu (TV film)
Táta na zkoušku (TV film)
2012 Tierisch verknallt (TV film)
Z lásky k tobě (TV film)
2011 Am Kreuzweg (TV film)
Láska z hor (TV film)
2010 Teufelskicker
2009 Am Kap der Liebe - Unter der Sonne Uruguays (TV film)
Kill Your Darling (TV film)
Romy (TV film)
2008 Atentát na papeže (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Der kleine Bruder (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2006 Koruna pro Isabellu (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2004 Vítr v palmách (TV film)
2003 Kámoši, holky a prachy (TV film)
Na dně propasti (TV film)
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)
2001 Der Club der grünen Witwen (TV film)
Lenya - Die größte Kriegerin aller Zeiten (TV film)
2000 Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
1998 T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1995 Krvavá stopa (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Eine wie Keine (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
2004 Meine schönsten Jahre (TV seriál)
Sabine!! (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky