foto

Naděžda Šumilova

  • nar. 27.1.1954 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gogol. Vij (TV film)
2010 La prima notte della luna
1987 Serebrjanyje struny
1983 Horké léto v Kábulu
Pluj, loďko!
Strž
1982 Ljudmila
Naděje a opora
1981 Nezvěstní mezi živými
1980 Děputatskij čas
1979 Císařovy nové šaty

TV seriály

2019 Cvet lipy (TV seriál)
Ničja zemlja (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Operacija (S04E21)
Soputstvujuščije potěri (S04E15)
2018 Svoi (TV seriál)
Chimera sovesti (S02E21)
Něvskij (TV seriál)
Molodyje volki (S03E07)
2017 Trockij (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Virtualnyje děňgi (E07)
2016 Ot pervogo do posledněgo slova (TV seriál)
Prizrak ujezdnogo těatra (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Něrazrezannyje stranicy (TV seriál)
S něbes na zemlju (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Vera (E08)
Policajt nebo spratek (TV seriál)
2013 Krasavica (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Banda (S02E22)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Druzja-odnopolčaně (E31)
2011 Katěrina 3. Semja (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ně siditě na stole (S10E09)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
2005 Favorit (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Opasnyj Svidětěl (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky