foto

Natalja Kutasova

  • nar. 27.12.1955 (64 let)
    Valujki, Bělgorodská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sněguročka
2007 Ljubov pod nadzorom (TV film)

TV seriály

2019 Cvet lipy (TV seriál)
2017 Melnik (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
2015 Něrazrezannyje stranicy (TV seriál)
Odin děň, odna noč (TV seriál)
S nebes na zemlju (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Myš nělepaja (S15E22)
2014 Poiski ulik (TV seriál)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
2007 Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Chromoj čert (S02E08)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Ženskije slezy (S01E04)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 14 (S01E14)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (11)
2000 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky