foto

Nikita Slepčenkov

  • nar. 29.8.1993 (24 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jelena
2010 Na oščup
2009 Laskovyj maj

TV seriály

2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
2009 Gluchar (TV seriál)
Za čto? (S02E04)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace