foto

Júzó Kajama

  • nar. 11.4.1937 (80 let)
    Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Messengers
1995 Blesk
1984 Zerosen moju
1981 Kaettekita wakadaišó
1977 Hakkodasan
1974 Esupai
1971 Gekidó no Šówaši: Okinawa kessen
1970 Bravo! Wakadaišó
Ezo jakata no kettó
Gekidó no šówaši 'Gunbacu'
Jaga wa hashitta
Ore no sora da ze! Wakadaišó
1969 弾痕
Freshman wakadaišó
Futari no koibito
New Zeland no wakadaišó
Nihonkai daikaisen
1968 Aniki no koibito
Rengo kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
Rio no wakadaišó
Saraba Mosukuwa gurentai
Sogeki
Wakamono jo čósen sejo
1967 Go! Go! Wakadaišó
Kurédží ogon sakusen
Let's go! Wakadaišó
Midaregumo
Minami taiheijó no wakadaišó
Nihon no ičiban nagai hi
Zoku Izuko e
1966 Alps no wakadaišó
Izuko e
Ojome ni oide
Zběsilost
Zero faita dai kûsen
1965 Bangkok no yoru
Ereki no wakadaišó
Rudovous
Senjo ni nagaseru uta
Sugata Sanshiro
Umi no wakadaišó
1964 Midareru
1963 Hawai no wakadaišó
Chintao yosai bakugeki meir ei
Křídla nad Tichým oceánem
Sengoku yaro
1962 Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
Dobunezumi sakusen
Ginza no wakadaišó
Hakonejama
Kawa no hotori de
Kurenai no sora
Nihon iči no wakadaišó
Sanjuro
1961 Daigaku no wakadaišó
Futari no musuko
Ginza no koibitotači
Higashi kara kita otoko
Kaoyaku akatsukini shisu
Kurenai no umi
Na mo naku mazušiku ucukušiku
暗黒街の弾痕
1960 Otoko tai otoko
独立愚連隊西へ

TV seriály

2009 Kochira Katsushika-ku Kameari kôen mae hashutsujo (TV seriál)
1992 Natsu no Arashi! (TV seriál)
Šačó ni natta wakataišó (TV seriál)
1974 Aoi sanmjaku (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace