foto

Ilka Bessin

  • nar. 18.11.1971 (45 let)
    Luckenwalde, Brandenburg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
2015 Chůvák
2012 Alarm für Cindy 11

TV seriály

2004 Schillerstraße (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

TV pořady

2017 Da kommst Du nie drauf! - Die große Show der schrägen Fragen (TV pořad)
2016 Reingelegt - Die lustigsten Comedy-Fallen (TV pořad)
2013 Promi Big Brother (TV pořad)
2009 Die Oliver Pocher Show (TV pořad)
2008 Der große Comedy Adventskalender (TV pořad)
100.000 Euro Show, Die (TV pořad)
2007 Anne Will (TV pořad)
2003 Genial daneben (TV pořad)
Maischberger (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
TV total (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1996 Menschen, Bilder, Emotionen (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace