foto

Alla Maslennikova

  • nar. 1.1.1970 (49 let)
    Berďansk, Záporožská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dva pljus dva
2008 Alpinist (TV film)
2006 Aurora
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)

TV seriály

2018 Obman (TV seriál)
Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Včera. Segodňa. Navsegda... (TV seriál)
2015 Zapytajte u oseni (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2009 Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
2008 Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2006 Dom-fantom v pridanoje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace