foto

Jules Bricken

  • nar. 4.2.1915
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.12.1987 (72 let)
    Carson City, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1964 Vlak
1957 Drango

TV seriály

1961 Follow the Sun (TV seriál)
1959 Riverboat (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1955 The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Footlights Theater (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1971 Danny Jones
1969 Explosion
1957 Drango

TV seriály

1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Meet Mr. McNutley (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Danny Jones
1969 Explosion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace