foto

František Vlček

  • nar. 1927
  • zem. 1985
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1985 Ulička stratených snov (TV film)
Čekání na stříbrné zvonky (TV film)
1983 Inzerát (TV film)
1976 Hra o jablko
1973 Hvězda první velikosti (TV film)
1972 Záhada obrazu sv. Šebestiána (TV film)
1971 Návrat pana Ryšánka (TV film)
Podezřelé prázdniny (TV film)
1964 Hory hory
Vajíčko

TV seriály

1981 Stratená melódia (TV seriál)
1975 My z konce světa (TV seriál)
Loučení (E13)
Vánoce (E12)
Rolničky (E11)
další epizody (13)
1973 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Tygr (E03)
Rajská jablíčka (E02)
Haraburďárna (E01)
1972 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Detektivové (E04)
1969 Dobrodružství šesti trampů (TV seriál)

Dokumentární

1968 Generace
1966 Proč ne Tatry?
1965 Spartakiáda 1965
1964 Dakar mimo program
Humor je vážná věc (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace