foto

Oleg Malovičko

  • nar. 27.6.1970 (50 let)
    Južno-Sachalinsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Mazhor
2020 Sputnik
Vtorženije
2017 Led
Priťaženije
Saljut-7
2016 Molot
Nočnyje straži
2015 Prizrak
2014 Vesjolyje rebjata ;)
2012 Džungli
2011 Dom na obočině
2010 Děťjam do 16...
Jolki
2009 Pikap: Sjom bez pravil
2008 Přízrak
Realnyj papa
2007 Tiski

TV seriály

2020 Šerlok v Rossii (TV seriál)
2017 Trockij (TV seriál)
2016 Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
2014 Ladoga (TV seriál)
2013 Vasilisa (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Safari dlja pokojnika (S03E04)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Eto šou-bizněs (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky