foto

Koen De Bouw

  • nar. 30.9.1964 (55 let)
    Antwerpen, Flanders, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Torpedo
2018 Bastaard
2017 Het tweede gelaat
2016 Broer
De premier
Ka fei feng bao
2013 Flamencos, Los
Het vonnis
2012 Braserie Romantika
2011 Groenten uit Balen
2010 Smoorverliefd
2009 Dossier K.
Terug naar de kust
2008 Loft
2007 Pohřešovaní (TV film)
2006 Windkracht 10: Koksijde Rescue
2005 Indringer, De
Verlengd weekend (TV film)
2004 Love Hurts (TV film)
2003 Terč: Zabiják
2002 Bella Bettien
Science Fiction
2001 Vallen
2000 Lijmen/Het been
Love Hurts (TV film)
Padající kameny
1999 Shades
1998 Left Luggage aneb Kufry pana Silberschmidta
1997 Straffe koffie
1992 Minder dood dan de anderen
1991 Eline Vere
1990 Han de Wit
1986 Caught

TV seriály

2019 Grenslanders (TV seriál)
2017 The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
An Enemy Among Us (E08)
A More Perfect Union (E07)
další epizody (8)
2015 Professor T. (TV seriál)
The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Safety First (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (11)
2012 Salamandr (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Anneliezen (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
Ženy mají pravdu (TV seriál)
2006 Koning van de wereld (TV seriál)
2004 Rupel (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
1999 Engeltjes (TV seriál)
1998 Jacques Vermeire show, De (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
Tips voor trips (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Swingpaleis, Het (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1993 Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky