foto

Gábor Reviczky

  • nar. 28.3.1949 (69 let)
    Tatabánya, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Farsang
2017 A színésznő (TV film)
Pappa pia!
2016 Csandra szekere (TV film)
Memmod
2015 A fekete bojtár (TV film)
Líza, liščí víla
2014 Vastojás
2012 Pillangó (TV film)
2011 Nebeský ptáček (TV film)
2010 Skleněný tygr 3
Zimmer Feri 2.
Így, ahogy vagytok
2009 Álom.net
2008 A Hortobágy legendája
Casting minden
Imigranti
Kis Vuk
Něco z Ameriky 2
2007 Past na kočky 2: Ďáblova kočka
2006 Lora
Skleněný tygr 2
2005 Csudafilm
2004 Magyar vándor
2002 A titkos háború (TV film)
Něco z Ameriky
Perlasca (TV film)
2001 Skleněný tygr
1999 6:3
1998 Zimmer Feri
Ábel Amerikában I.- II. (TV film)
Ámbár tanár úr
1997 A miniszter félrelép
Csinibaba
1996 A három testőr Afrikában
Szigetvári vértanúk (TV film)
Sztracsatella
1994 A magzat
Devictus Vincit (TV film)
Vojcek
Így írtok ti (TV film)
1993 Prinzenbad
1992 A nyaraló
Három boltoskisasszony (TV film)
Nedokonalý podvod
Roncsfilm
Ördög vigye
1991 Bůh kráčí pozpátku
Halálutak és angyalok
Sivatagi nemzedék (TV film)
1990 God afton, Herr Wallenberg - En Passionshistoria från verkligheten
1989 A hecc
A megközelíthetetlen (TV film)
A trónörökös (TV film)
Halállista (TV film)
Miss Arizona
Vadon
1988 Kiáltás és kiáltás
Küldetés Evianba
Trn pod nehtem
1987 A varázsló álma (TV film)
Bylo nebylo
Isten veletek, barátaim
Laura
Micike és az Angyalok (TV film)
Zbůhdarma
Černý kašel
1986 Hülyeség nem akadály
Miklós Akli
1985 Higgyetek nekem!
Mata Hari
1984 A férj vadászik (TV film)
Hanyatt-homlok
Hivatalnok urak (TV film)
Milenci na odpoledne
1983 A Mi Ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
A béke szigete (TV film)
A tranzitutas (TV film)
Hungarian Dracula (TV film)
Klapka légió (TV film)
1982 A persely, avagy egy görbe nap Budapesten (TV film)
Beze stopy
Búcsú a fegyverektől, azaz... (TV film)
Jen žádnou paniku
Jiný pohled
1981 Brutus (TV film)
Transport smrti
Tüzet viszek (TV film)
1980 Circus Maximus
IV. Henrik király (TV film)
Lóden-Show (TV film)
Oběť
1979 Ajándék ez a nap
Imre (TV film)
Mese habbal
Pevnost
1978 A kétfenekű dob
Osmdesát husarů
1977 Katonák (TV film)
1976 Epidemie
Vítr jim hvízdá pod nohama
1974 Makra

TV seriály

2018 Budapest Spaceport (TV seriál)
A mi kis falunk (TV seriál)
A verseny (S03E05)
Bolondok napja (S03E04)
A lőgyakorlat (S03E03)
další epizody (12)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A pókernap (S01E07)
A körforgalom (S01E06)
další epizody (8)
2016 Butiquehotel.hu (TV seriál)
Végrehajtás (E13)
Szonja elutazik (E12)
2015 Butiquehotel.hu (TV seriál)
Rózsás flamingó (E11)
Nemek háborúja (E10)
Vendég fizet (E09)
další epizody (11)
Kossuthkifli (TV seriál)
Mandulás gyász (E06)
Rabmadarak (E05)
Kísértetkastély (E04)
další epizody (6)
2012 Szájhősök (TV seriál)
2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Na végre, itt a nyár! (TV seriál)
2000 Pasik! (TV seriál)
1998 Barátok közt (TV seriál)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1993 Kisváros (TV seriál)
1991 Familia Kft. (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1984 Szálka hal nélkül (TV seriál)
Megpörkölt pörkölt (E02)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
1978 Csúzli (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)

Dokumentární

2017 Reviczkyvel az Erdőben (TV seriál)
1999 Istennél a kegyelem (TV film)

TV pořady

2006 Szeszélyes (TV pořad)
1999 Bruhaha (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace