foto

Luana Bellinghausen

  • nar. 1987
    Kolín, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Dicker als Wasser (TV film)
2013 Místo činu: Stuttgart - Hra o čas (TV film)
2011 Tatort - Der schöne Schein (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Chladné srdce (TV film)
2009 Bloch - Schattenkind (TV film)
2008 Code 21 (TV film)
Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
2006 Lieben
Neandertal
2005 Falešné doznání
2002 Rok prvních polibků
Sloní srdce

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace