foto

Luana Bellinghausen

  • nar. 1987
    Kolín, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Dicker als Wasser (TV film)
2013 Místo činu: Stuttgart - Hra o čas (TV film)
2011 Tatort - Der schöne Schein (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Chladné srdce (TV film)
2009 Bloch - Schattenkind (TV film)
2008 Code 21 (TV film)
Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
2006 Lieben
Neandertal
2005 Falešné doznání
2004 Die Sitte - Das Ende vom Lied (TV film)
Die Sitte - Svens Geheimnis (TV film)
2002 Rok prvních polibků
Sloní srdce

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace