foto

Michael Grennell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
2007 Legenda o mém synovi (TV film)
2002 Klub únosců

TV seriály

2013 Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
Become Man (S02E03)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a voda (S02E09)
Titanic - krev a ocel (TV seriál)
High Stakes (E08)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace