foto

Michael Gantenberg

  • nar. 1961
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Marie fängt Feuer - Kleine Sünden (TV film)
2017 Marie fängt Feuer - Nichts als die Wahrheit (TV film)
Unter Verdacht - Die Guten und die Bösen (TV film)
2016 Tři odstíny lásky (TV film)
Unser Traum von Kanada (TV film)
Unter Verdacht – Betongold (TV film)
2012 Tatort - Alles hat seinen Preis (TV film)
2011 Kein Sex ist auch keine Lösung
Unter Verdacht - Rückkehr (TV film)
Unter Verdacht: Persönliche Sicherheiten (TV film)
2009 Unter Verdacht - Tausend Augen (TV film)
2008 U-900

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Seemärling (S02E06)
Alte Liebe (S02E04)
Straußenjagd (S02E02)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Ausgerudert (S01E08)
Genug ist genug (S01E06)
Der Fremde (S01E04)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein richtiges Kind (S02E04)
Kommen und Gehen (S02E03)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Quäntchen Trost (S01E08)
Beichtgeheimnis (S01E06)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Daltons von Büdringhausen (E16)
Hol's der Geier (E12)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Der Terminator aus Ulan Bator (E07)
Sport ist Mord (E03)
Die Sau ist tot (E02)
další epizody (4)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1976 extra 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace