foto

Michael Gantenberg

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tři odstíny lásky (TV film)
Unser Traum von Kanada (TV film)
2012 Tatort - Alles hat seinen Preis (TV film)
2011 Kein Sex ist auch keine Lösung
2008 U-900

TV seriály

2019 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Seemärling (S02E06)
Alte Liebe (S02E04)
Straußenjagd (S02E02)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Ausgerudert (S01E08)
Genug ist genug (S01E06)
Der Fremde (S01E04)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (E04)
V podezření (TV seriál)
Die Guten und die Bösen (E28)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
V podezření (TV seriál)
Betongold (E25)
2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein richtiges Kind (S02E04)
Kommen und Gehen (S02E03)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Quäntchen Trost (S01E08)
Beichtgeheimnis (S01E06)
Vraždy na severu (TV seriál)
Přes palubu (S02E14)
Hodná Ute (S02E04)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Daltons von Büdringhausen (E16)
Hol's der Geier (E12)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Der Terminator aus Ulan Bator (E07)
Sport ist Mord (E03)
Die Sau ist tot (E02)
další epizody (4)
V podezření (TV seriál)
Persönliche Sicherheiten (E18)
Rückkehr (E16)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 V podezření (TV seriál)
Tausend Augen (E14)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 extra 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky