foto

Hans Hammerschmid

  • nar. 12.3.1930 (90 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Der Held an meiner Seite (TV film)
1999 Das Traumschiff - Namibia (TV film)
1987 Haus im Nebel, Das (TV film)
1986 Zpáteční cesta ke smrti (TV film)
1985 Nessie, das Monster von Loch Ness
1984 Mrs. Harris - Freund mit Rolls Royce (TV film)
Není čas umírat
1979 Aktion Abendsonne (TV film)
1978 Ein Sommertagstraum (TV film)
Räuber und Gendarm (TV film)
1977 Fragen Sie Frau Erika (TV film)
1976 Chci žít
1975 Malá se sladkou
1973 Die Reise nach Wien
Muschimaus mag's grad heraus
1971 Ein Käfer geht aufs Ganze
St. Pauli Nachrichten: Thema Nr. 1
1970 Jean der Träumer (TV film)
1969 Die nackte Bovary
1968 Andrea - Wie ein Blatt auf nackter Haut
Der Urlaub (TV film)
Funkstreife Gottes, Die
Ich spreng' euch alle in die Luft
1967 Josephine (TV film)
Kriminalmuseum - Das Kabel (TV film)
1965 Der heimliche Teilhaber (TV film)

TV seriály

1996 Die Geliebte (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1991 Hütte am See, Die (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Insel der Träume (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Nierenspende (S03E22)
Rivalen (S03E20)
další epizody (6)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Arzt zum Nulltarif (S03E07)
Auf Leben und Tod (S03E05)
další epizody (11)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Das Vermächtnis (S02E09)
Besuch aus Kanada (S02E07)
Intrigen (S02E05)
další epizody (7)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Infarkt (S01E25)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
další epizody (11)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Vaterschaft (S01E12)
Die Mutprobe (S01E11)
další epizody (13)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Rabe, Pilz & dreizehn Stühle (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

1995 Für mich soll's rote Rosen regnen

Herecká filmografie

Filmy

1972 Sternschnuppe (TV film)

Dokumentární

1997 Legenden (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Reise nach Amerika (1) (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky