foto

Kunibert Gensichen

  • nar. 26.6.1907
    Rittel, Preußen, Německá říše
  • zem. 26.6.1991 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Doktor Faustus
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1970 Die Helena des Euripides (divadelní záznam)
1969 Das Vermächtnis (TV film)
1967 Die Schule der Frauen (TV film)
Ivar Kreuger der Zündholzkönig (TV film)
Třetí rukavice (TV film)
1966 Bethanien (TV film)
Der Fall Rouger (TV film)
Der Zauberer Gottes (TV film)
Judith
Judith (TV film)
Rote Rosa, Die (TV film)
1965 Die Geschäfte des Herrn Mercadet (TV film)
Judith (TV film)
Nun singen sie wieder
1964 Anklage gegen Unbekannt (TV film)
Bei Tag und Nacht (TV film)
Clicquot & Co. (TV film)
Columbus - Bericht und Bildnis (TV film)
Sechs Stunden Angst (TV film)
1963 Arzt am Scheideweg, Der (TV film)
Die Abrechnung (TV film)
Dumala (TV film)
1962 Die Glocken von London (TV film)
Laura (TV film)
Nachruf auf Jürgen Trahnke (TV film)
1961 Der Transport
Die Ehe des Herrn Mississippi
Immer Ärger mit dem Bett
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit
Zu jung für die Liebe?
1960 Der Jugendrichter
Freddy und die Melodie der Nacht
Sabine und die hundert Männer
1959 Aus dem Tagebuch eines Frauenarztes
1958 Der Eiserne Gustav
Die Schleuse (TV film)
1957 Cardillac (TV film)
1941 Quax pilot bez bázně a hany
Über alles in der Welt
1940 Die Rothschilds
1938 Der Berg ruft!
Dreiklang

TV seriály

1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1966 Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Alle meine Tiere (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky