foto

Kristy Robinson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Journey
The Truth Commissioner (TV film)
2015 Mlžení
2014 Porazit Socrata

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tvrdodomov (S05E08)
The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
The Fall (TV seriál)
What is in me Dark Illumine (S02E06)
The Perilous Edge of Battle (S02E05)
The Mind Is Its Own Place (S02E04)
další epizody (4)
2012 6Degrees (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace